Főoldal / Riceland Kerekszemű A minőségű rizs 500 g

Riceland Kerekszemű A minőségű rizs 500 g

TERMÉKLEÍRÁS

Kerekszemű rizs. A minőségű

TERMÉKADATOK

Eredet

  • 2016
  • Származási hely (szabadon kitölthető szövegmező)
  • Származási hely: EU

TÁPÉRTÉKRE VONATKOZÓ INFOMÁCIÓK

100 g termékben
Energia 1456 kJ
343 kcal
Zsír 0,9 g
amelyből telített zsírsavak 0,2 g
Szénhidrát 76,6 g
amelyből cukrok 0,3 g
Rost 1,3 g
Fehérje 6,5 g
<0,01 g

ELKÉSZÍTÉS ÉS TÁROLÁS

Elkészítés

Kiválóan alkalmas/ajánljuk: • Tökéletes rizssalátákhoz • Spanyol és Japán konyha receptjeihez • Édességekhez • Tejberizshez • Köretnek

GYÁRTÓ NEVE ÉS CÍME

Riceland-Magyarország Kft.

1132-Budapest Váci út 18.

MARKETING

A kerekszemű rizsekről A rizs az egyik legfontosabb táplálékunk, hiszen az emberiség kétharmad részének ez a gabona jelenti az első számú élelmiszert. A világon mintegy 80 ezer rizsfajta létezik, így a lehetséges elkészítési módok száma szinte végtelen, nem véletlen tehát, hogy a legtöbb nép konyhájának szerves részévé vált az elmúlt évszázadok alatt. A rizs a világ legegészségesebb alapélelmiszerei közé tartozik, mert számos, a szervezet számára fontos anyagot tartalmaz. A kerekszemű rizs fajták általában puhábbra főnek, s hajlamosak az összetapadásra, ezáltal ezeket könnyebb pálcikával enni. Rizs szemei gömbölyűek, belül puhák, főzéskor sok keményítő fő ki belőlük, így ragadóssá válnak. Elsősorban Észak-Thaiföldön, Kínában és Japánban termesztik. Rizs-alapú süteményekhez, tejberizshez kiváló, de tökéletes a spanyol paella elkészítéséhez is. A japán fajta kissé kerekebb és apróbb szemű, ezért ideális sushi ételek alkotóelemeként. Amit most Ön a kezében tart az egy kerekszemű fehér rizs.

Funkcionális sütik

Ez a weboldal a Google Analytics és Hotjar szolgáltatást használja olyan névtelen adatgyűjtéshez, mint például az oldalt felkereső látogatók száma, vagy a weboldalon belüli legnépszerűbb aloldalak.

A Facebook és Twitter kódok a közösségi funkciók támogatásában és megosztási lehetőségek bővítésében játszanak szerepet.

Ezen sütik engedélyezése segít bennünket abban, hogy javíthassuk a weboldalunk tartalmát a látogatóink érdekében.

Változtatások mentése